Akbağ İlkokulu

Vizyon: Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, Türk Milli Eğitim Sisteminin temel ilkeleri doğrultusunda ,insan haklarına saygılı, çağdaş, sosyal adalet ilkesini benimsemiş, ilgi, istidat ve kabiliyeti gelişmiş toplumun değer yargılarına önem veren , genel kültür alanında bilgi ve birikimli olmakla birlikte mesleki anlamda kendini yetiştirmiş, mesleki bilginin gerektirdiği modern teknolojiyi benimseyen ve sürekli kullanabilen, yardımsever ,gelişmeye açık, muasır medeniyet seviyesini hedefleyen ahlaklı,vicdanlı, vatanını ve milletini seven ve koruyan bireyler yetiştirmek.

Misyon: Düşünme, anlama, araştırma ve sorun çözme yetkinliği gelişmiş; bilgi toplumunun gerektirdiği bilgi ve becerilerle donanmış; millî kültür ile insanlığın ve demokrasinin evrensel değerlerini içselleştirmiş; iletişime ve paylaşıma açık, sanat duyarlılığı ve becerisi gelişmiş; öz güveni, öz saygısı, hak, adalet ve sorumluluk bilinci yüksek; gayretli, girişimci, yaratıcı, yenilikçi, barışçı, sağlıklı ve mutlu bireylerin yetişmesine ortam ve imkân sağlamaktır.

Saatler: 08.00 / 13.40
Isınma: Sobalı
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Okulumuz ana cadde üzerinde olmadığı için şehirler arası minibüs ile ulaşım sağlanamamaktadır.Öğretmenler özel araçlarıyla ile ulaşım yapmaktadır .
Taban-Tavan Puan Bilgileri: Geçerli Değil.
Okulun Sınav Başarı Durumu: Geçerli Değil.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: Geçerli Değil.
Sportif Etkinlikler: Futbol, Satranç vb. etkinlikler.
Bilimsel Etkinlikler: Laboratuvar bulunmamaktadır.
Proje Çalışmaları: DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ,ABAD,MARDİN BİRLEŞEN YÜREKLER.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Bulunmamaktadır.
Kontenjan Bilgileri: Sabit Kontenjan Yok.
Diğer Hususlar: Yok.

WEB - https://akbag.meb.k12.tr

Adres - AKBAĞ MAH. AKBAĞ KÜME EVLERİ MARDIN ARTUKLU AKBAĞ ILOKULU BLOK NO 176/2 ARTUKLU / MARDİN

Öğretim Şekli :Normal Öğretim, Saat 8:00 - 13:40 (6 Ders Saati)

Yerleşim Yeri - Akbağ Mahallesi (Köyü)

Ulaşım Mardin Diyarbakır Karayolundan giderken, TEİAŞ Merkezinin Karşısından Köy Yoluna girilip 2 Km içerde.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık .